tag:blogger.com,1999:blog-4576757388745657533.post8007416917277267959..comments2022-04-12T04:54:19.282+02:00Comments on La cuina d'en Jaume: PASTÍS DE PASTANAGAJaume Vidalhttp://www.blogger.com/profile/13533515495806606379noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-4576757388745657533.post-88612201277759225962014-02-14T17:06:30.768+01:002014-02-14T17:06:30.768+01:00Bona pinta!!! A Portugal és molt normal utilitzar ...Bona pinta!!! A Portugal és molt normal utilitzar la safanòria per fer "queques, bolos" (pa de pessic, pastissos i madalenes). Jo n'he faig també i és bonísim amb només safanòria, oli, farina, llevat, sucre i ous. Molt fàcil i ràpid de fer. M'enxisa el teu bolg!!!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14278343777337052819noreply@blogger.com