dimecres, 28 de febrer del 2024
COSTELLAR DE PORC AL FORN AL PEDRO XIMENEZ
Després d'anys de no publicar res, ahir vaig decidir a provar un plat amb ingredients que ja havia provat però vaig decidir combinar-los.
INGREDIENTS: - 1 costellar de porc
- 6 patates mitjanes
- 2 cebes
- Romaní
- Oli, sal i pebre
- Xerès "Pedro Ximenez"
PREPARACIÓ: - Com podreu veure, la preparació és extremadament senzilla, ràpida i amb un resultat espectacular.
- Només cal que agarreu el costellar, i el salpebrem al gust. L'acabem de condimentar amb romaní.
- A continuació el reguem amb un bon raig de xerès. El posem a una safata pel forn.
- A continuació pelem les patates i les sebes i les trossegem. Ho dipositem al voltant del costellar.
- Escalfem el forn a 200ºC i hi posem la safata durant uns 20 minuts. Passat aquest temps, li donem la volta i hi posem un altre rajolí de "Pedro Ximenez" i ho tornem al forn 20 minuts més.
- Passats els segons vint minuts, ho tornem a voltar i fem dos períodes de 10 minuts.
Després d'aquesta hora al forn, la carn es desfà a la boca i té un sabor espectacular. No vam tenir temps de fer la fotografia, l'haurem de repetir. Si us animeu espero que el gaudiu.
Bon profit!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada