dimecres, 28 de febrer del 2024

COSTELLAR DE PORC AL FORN AL PEDRO XIMENEZ

Després d'anys de no publicar res, ahir vaig decidir a provar un plat amb ingredients que ja havia provat però vaig decidir combinar-los. INGREDIENTS: - 1 costellar de porc - 6 patates mitjanes - 2 cebes - Romaní - Oli, sal i pebre - Xerès "Pedro Ximenez" PREPARACIÓ: - Com podreu veure, la preparació és extremadament senzilla, ràpida i amb un resultat espectacular. - Només cal que agarreu el costellar, i el salpebrem al gust. L'acabem de condimentar amb romaní. - A continuació el reguem amb un bon raig de xerès. El posem a una safata pel forn. - A continuació pelem les patates i les sebes i les trossegem. Ho dipositem al voltant del costellar. - Escalfem el forn a 200ºC i hi posem la safata durant uns 20 minuts. Passat aquest temps, li donem la volta i hi posem un altre rajolí de "Pedro Ximenez" i ho tornem al forn 20 minuts més. - Passats els segons vint minuts, ho tornem a voltar i fem dos períodes de 10 minuts. Després d'aquesta hora al forn, la carn es desfà a la boca i té un sabor espectacular. No vam tenir temps de fer la fotografia, l'haurem de repetir. Si us animeu espero que el gaudiu. Bon profit!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo