Aquesta és una amanida fàcil de preparar, ràpida i molt gustosa. És una recepta de França. Tornem a començar el viatge gastronòmic pel mon.
INGREDIENTS: - Formatge Rulo de cabra (vaig posar dos rodantxes per cap)
- Barreja d'enciams
- Una caixeta de bacon en tires
- Sal i pebre
PER LA VINAGRETA: - 4 cullerades de mostassa de Dijon ( depen de si us agrada el gust, en poseu més o menys quantitat)
- Una o dues cebetes tendres (xalotes)
- 1 dent d'all
- 4 cullerades de vinagre de vi
- Oli d'oliva
- Romaní, alfàbrega i farigola
PREPARACIÓ: - Netejarem els enciams i els escorrerem bé
- Posarem un grapadet en cadascún dels plats amb que servirem l'amanida.
- Fregirem el bacon i n'escamparem un grapadet a cadascún dels plats
- Prepararem la vinagreta, barrejant tots els ingredients amb la cebeta i l'all picat molt petit.
- Escalfarem el formatge al microones, amb molt compte que no es fongui del tot. En treure'l, am l'ajut d'una espàtula dipositarem dos trossos en cada plat.
- Ja tenim els plats per anar a taula. La salsa vinagreta la posarem a una salsera al mig de la taula perquè cadascú s'ho amaneixi al seu gust.
Espero que us agradi. Bon profit!!
divendres, 7 d’octubre del 2016
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada