divendres, 7 d’octubre de 2016

AMANIDA FRANCESA DE FORMATGE DE CABRA A LA VINAGRETA

Aquesta és una amanida fàcil de preparar, ràpida i molt gustosa. És una recepta de França. Tornem a començar el viatge gastronòmic pel mon.

INGREDIENTS: - Formatge Rulo de cabra (vaig posar dos rodantxes per cap)

- Barreja d'enciams

- Una caixeta de bacon en tires

- Sal i pebre

PER LA VINAGRETA: - 4 cullerades de mostassa de Dijon ( depen de si us agrada el gust, en poseu més o menys quantitat)

- Una o dues cebetes tendres (xalotes)

- 1 dent d'all

- 4 cullerades de vinagre de vi

- Oli d'oliva

- Romaní, alfàbrega i farigola

PREPARACIÓ: - Netejarem els enciams i els escorrerem bé

- Posarem un grapadet en cadascún dels plats amb que servirem l'amanida.

- Fregirem el bacon i n'escamparem un grapadet a cadascún dels plats

- Prepararem la vinagreta, barrejant tots els ingredients amb la cebeta i l'all picat molt petit.

- Escalfarem el formatge al microones, amb molt compte que no es fongui del tot. En treure'l, am l'ajut d'una espàtula dipositarem dos trossos en cada plat.

- Ja tenim els plats per anar a taula. La salsa vinagreta la posarem a una salsera al mig de la taula perquè cadascú s'ho amaneixi al seu gust.


Espero que us agradi. Bon profit!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo