divendres, 6 de maig de 2011

MELANZANE ALLA PARMIGIANA ( ALBERGINIES A LA PARMESANA)

Pel sopar d'avui, després de mirar i remirar, m'he decidit per una de les cuines que més m'agrada, la cuina italiana. Comencem el sopar amb aquesta alberginia.

INGREDIENTS: - 2 alberginies

- 200 gr. de mozzarella

- 4 tomàquets

- 50 grams de parmesà rallat

- 100 grams de salsa de tomàquet

- Alfàbrega

PREPARACIÓ: - Tallarem les alberginies en rodanxes i les courem a una paella antiadherent amb molt poc oli, fins que estiguin torrades per fora i molt toves per dins.



- A continuació, anem preparant un milfulls alternant rodanxes d'alberginia, amb rodanxes de tomàquet, una cullerada de salsa de tomàquet amb alfàbrega, rodanxa de mozzarella i parmesà rallat. Sempre podem substituir algun dels ingredients que ens desagradi per algun dels altres.

- Després d'això, es cou al forn durant 10 minuts a uns 160-170 ºC aproximadament.

Ja teniu l'entrant preparat. Ràpid, fàcil i molt gustós.

Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo