Pel sopar d'avui, després de mirar i remirar, m'he decidit per una de les cuines que més m'agrada, la cuina italiana. Comencem el sopar amb aquesta alberginia.
INGREDIENTS: - 2 alberginies
- 200 gr. de mozzarella
- 4 tomàquets
- 50 grams de parmesà rallat
- 100 grams de salsa de tomàquet
- Alfàbrega
PREPARACIÓ: - Tallarem les alberginies en rodanxes i les courem a una paella antiadherent amb molt poc oli, fins que estiguin torrades per fora i molt toves per dins.
- A continuació, anem preparant un milfulls alternant rodanxes d'alberginia, amb rodanxes de tomàquet, una cullerada de salsa de tomàquet amb alfàbrega, rodanxa de mozzarella i parmesà rallat. Sempre podem substituir algun dels ingredients que ens desagradi per algun dels altres.
- Després d'això, es cou al forn durant 10 minuts a uns 160-170 ºC aproximadament.
Ja teniu l'entrant preparat. Ràpid, fàcil i molt gustós.
Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
divendres, 6 de maig del 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada