diumenge, 2 de febrer del 2014

FRUGTSALAT (MACEDÒNIA AMB CREMA DANESA)

Ahir tocava un altre postre. En aquest cas, vaig optar per un plat de la cuina danesa molt fàcil, senzill i al mateix temps diferent. Es tracta de la típica macedònia amb un puntet de dolçoreta. M'estaré fent llèpol? Jejejejejeje!!! Teniu l'avantatge que podeu anar variant la composició segons quines fruites hi hagi de temporada.

IINGREDIENTS: - 1 magrana

                              - 2 peres

                              - 2 pomes

                              - 2 taronges

                              - 2 kiwis

INGREDIENTS PER PREPARAR LA CREMA DANESA: - 3 rovells d'ou

                                                                                                 - 75 grams de sucre

                                                                                                 - 200 ml de nata muntada

PREPARACIÓ: - En primer lloc, pelem i trossegem tota la fruita en trossets petits.

                           - Un cop els hem barrejat tots, fem el repartiment en els diferents plats individuals  (6 comensals en el meu cas).

                           - Per preparar la crema, batrem el sucre amb els rovells fins que quedi una barreja homogènia. A continuació, anirem afegin la nata poc a poc i anem barrejant amb suavitat.

                           - Un cop tenim la crema preparada, l'anem dipositant per sobre de la macedònia que havíem repartit als plats individuals.






Ara ja el tenim per servir a taula i gaudir del seu sabor. Teniu l'opció de decorar el plat en unes fulles de menta natural per acabar de donar un toc de fresco al plat. Bon profit

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo