El segon dels aperitius que vam preparar, és aquest Carpaccio de carbassó. Vam treure la idea d'un plat semblant amb olivada que vam degustar en un dinar amb uns amics. Vam fer unes petites modificacions i aquí us el presentem.
INGREDIENTS: - 2 carbassons
- 2 alvocats
- Ceba caramelitzada
- Llavors variades
- Crema de mòdena
PREPARACIÓ: - Tallarem els carbassons en rodanxes tan fines com sigui possible.
- Per altra banda, passarem els alvocats per la picadora i salpebrarem al gust.
A continuació passem a preparar el plat:
- Disposarem les rodanxes de carbassó per tot el voltant del plat.
- Al centre posarem una cullerada de la barreja d'alvocat
- Per damunt del carbassó, posarem ceba caramelitzada i un grapat de llavors variades.
- Per finalitzar la presentació del plat hi posarem un bon raig d'oli d'oliva i decorarem amb crema de mòdena
Ja tenim el plat llest per assaborir-lo. Espero que el gaudiu com nosaltres. Bon profit!!!!
dimecres, 9 de gener del 2019
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentaris:
Jaume ets un crack a la cuina! Molt bones idees que començaré a Fer des d'avui Mateix.
Moltes gràcies per tot el suport i la paciència l'altre dia, de veritat.
Et desitjo el millor
Adrià Pérez
Publica un comentari a l'entrada