dimecres, 9 de gener del 2019

PIRULETES DE FORMATGE

Un any més han arribat les menjades. Aquest any havíem de preparar els aperitius. En aquesta ocasió ens vam decantar per aquestes piruletes de formatge que algú em va fer arribar d'una revista.

INGREDIENTS: - 100 grams de parmesà
- 100 grams de formatge curat
- 10 grams de sèsam blanc
- 20 grams de festucs pelats


PREPARACIÓ: - Preescalfarem el forn a 180ºC

- Farem els festucs a trossos. Jo els vaig passar per la picadora

- Ratllarem els formatges (en el meu cas, com havia de preparar piruletes per 22 persones, els vaig passar per la picadora).

- Barrejarem els formatges, amb els festucs i el sèsam. Farem boles amb la barreja.

- Posarem paper pel forn al damunt de la safata i hi dipositarem les boletes de la barreja amb un escuradents.


- Introduirem la safata al forn durant uns 8 minuts. Anirem controlant que no se'ns cremi el formatge


- Quan estaran ben daurades, les treurem del forn i les deixarem refredar.

- Un cop refredades, les treurem de la safata i ja les tenim per servir.


Com podeu veure, és una manera diferent de menjar formatge i que queda prou bé com aperitiu. Bon profit!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo