Un dia me'n van parlar d'aquesta recepta. Em van dir els ingredients que havien barrejat i se'm va fer estrany. Ara fa dues setmanes em vaig decidir a provar-ho. La veritat és que em va sorprendre. Passo a explicar-vos com ho vaig fer. És una recepta ben senzilla i diferent i amb una barreja de sabors molt atractiva.
INGREDIENTS: - 1 alvocat per persona
- 2 ous per persona
- Bacon a tires
- Sal
PREPARACIÓ: - Obrirem els alvocats "a lo llarg"(si no estan molt verds millor) i els traurem el pinyol amb compte de no trencar l'alvocat.
- Amb una cullera, farem el buit del pinyol més gran per tal de fer lloc a l'ou. L'alvocat restant el podem aprofitar per alguna amanida, "guacamole", ...
- Posarem els mitjos alvocats en una safata pel forn, de manera que no es puguin tombar (recolzats contra les parets de la safata, amb un grapat de sal grossa, ...) o amb qualsevol altre mitjà.
- Posarem un ou en cada alvocat, sal al gust i uns quants trossos de bacon per sobre.
- Ara ja ho tenim llest per entrar al forn a uns 200ºC, durant 15 ó 20 minuts o fins que tinguem les clares quallades.
Ja teniu el plat llest per assaborir-lo. Bon profit!!
dijous, 19 de març del 2020
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada