dijous, 19 de març del 2020

ALVOCATS AMB OU I BACON

Un dia me'n van parlar d'aquesta recepta. Em van dir els ingredients que havien barrejat i se'm va fer estrany. Ara fa dues setmanes em vaig decidir a provar-ho. La veritat és que em va sorprendre. Passo a explicar-vos com ho vaig fer. És una recepta ben senzilla i diferent i amb una barreja de sabors molt atractiva.

INGREDIENTS: - 1 alvocat per persona

- 2 ous per persona

- Bacon a tires

- Sal

PREPARACIÓ: - Obrirem els alvocats "a lo llarg"(si no estan molt verds millor) i els traurem el pinyol amb compte de no trencar l'alvocat.

- Amb una cullera, farem el buit del pinyol més gran per tal de fer lloc a l'ou. L'alvocat restant el podem aprofitar per alguna amanida, "guacamole", ...

- Posarem els mitjos alvocats en una safata pel forn, de manera que no es puguin tombar (recolzats contra les parets de la safata, amb un grapat de sal grossa, ...) o amb qualsevol altre mitjà.

- Posarem un ou en cada alvocat, sal al gust i uns quants trossos de bacon per sobre.

- Ara ja ho tenim llest per entrar al forn a uns 200ºC, durant 15 ó 20 minuts o fins que tinguem les clares quallades.


Ja teniu el plat llest per assaborir-lo. Bon profit!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo