dijous, 10 de juny del 2010

POLLASTRE AMB SALSA DE SAFRÀ

Casualment ahir va arribar a les meves mans aquesta recepta. Em va cridar l'atenció pel fet que la salsa fora de safrà i me vaig dir "a probar-la". La veritat és que el resultat és un plat molt gustós on ve de gust sucar-hi pa. El vam regar en una ampolla de Llàgrimes de Tardor de Bot i el resultat fou un sopar de luxe.



INGREDIENTS: - 2 cuixes de pollastre trossejades
- 1 ceba mitjana
- uns brins de safrà
- 400 cc de nata líquida per cuinar
- 2 alls
- sal i pebre al gust

Preparació: - En primer lloc salpebrarem el pollastre i el sofregirem a una paella amb oli d'oliva. L'apartem una estoneta.

- Trinxarem la seba molt petita i la sofregirem juntament amb els alls picats a foc mig fins que quedi ben cuita.




- A una altra paella i sense oli, daurarem els brinets de safrà fins que estiguin rossos, moment en que els matxacarem al morter en un rajet d'oli. Ho incorporarem a la barreja de seba i all.

- A la mateixa paella, afegirem la nata líquida i salpebrarem al gust la salsa.

- Afegirem els trossos de pollastre que havíem resservat i deixarem coure durant 15 o 20 minuts a foc mig fins que es redueixi més o menys a la meitat. Anar en compte i anar remenant per evitar que se'ns enganxi a la paella.




Aquesta salsa, com he dit molt saborosa, també pot quedar molt bé amb peix. El pròxim serà probar-ho en uns trossos de salmó o de lluç.

Espero que gaudiu tant de la recepta com ho he fet jo i bon profit¡¡¡¡¡¡

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo