
INGREDIENTS: - 2 cuixes de pollastre trossejades
- 1 ceba mitjana
- uns brins de safrà
- 400 cc de nata líquida per cuinar
- 2 alls
- sal i pebre al gust
Preparació: - En primer lloc salpebrarem el pollastre i el sofregirem a una paella amb oli d'oliva. L'apartem una estoneta.
- Trinxarem la seba molt petita i la sofregirem juntament amb els alls picats a foc mig fins que quedi ben cuita.

- A una altra paella i sense oli, daurarem els brinets de safrà fins que estiguin rossos, moment en que els matxacarem al morter en un rajet d'oli. Ho incorporarem a la barreja de seba i all.
- A la mateixa paella, afegirem la nata líquida i salpebrarem al gust la salsa.
- Afegirem els trossos de pollastre que havíem resservat i deixarem coure durant 15 o 20 minuts a foc mig fins que es redueixi més o menys a la meitat. Anar en compte i anar remenant per evitar que se'ns enganxi a la paella.

Aquesta salsa, com he dit molt saborosa, també pot quedar molt bé amb peix. El pròxim serà probar-ho en uns trossos de salmó o de lluç.
Espero que gaudiu tant de la recepta com ho he fet jo i bon profit¡¡¡¡¡¡
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada