INGREDIENTS: - "Solomillo" pels comensals que siguem
- Chalotes o en el seu defecte cebetes petites
- 1/4 de litre d'oporto per persona
- Crema de llet
- Sal i pebre al gust
- 2 pomes
PREPARACIÓ: - Salpebrarem i fregirem el "Solomillo" al gust de cada persona.

- Per altra banda, picarem les chalotes i les sofregirem.
- En quant estiguin sofregides, afegirem l'oporto i el courem fins que es redueixi.
- Un cop s'hagi produit la reducció, afegirem la crema de llet per tal que es vagi espessant la salsa.
- Al mateix temps pelarem les pomes i les farem a cuarts. Les daurarem i les reservem.
- Per presentar el plat, posarem el "solomillo" amb la salsa per sobre i uns trossets de poma per decorar el plat.

Se'ns ofereix una petita variació en cas que la carn que vulguem preparar sigui pollastre.
- Demanarem que ens treguin l'os al pit de pollastre, i ens l'obrin, sense acabar de partir-lo.
- Posarem parmesà a l'interior abans de fregir el pollastre.

- Un cop fregit, posarem formatge per sobre i el gratinarem al forn. La resta de la recepta és la mateixa.

Espero que gaudiu tant com jo de la recepta i bon profit ¡¡¡¡¡¡¡¡
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada