dimarts, 8 de juny de 2010

CUIXA DE CORDER ENDOLCIDA AMB POMA VERDA

Ja havia menjat algun tipus de carn banyat amb mel. Al mateix temps, sóc un enamorat de barrejar sabors i se'm va ocórrer barrejar el dolç de la mel amb un sabor àcid. El resultat és una barreja de sabor exquisit que si us agrada barrejar sabors gaudireu ben entaulats.INGREDIENTS: - 2 cuixes de corder (les puntes que van quedar després de fer els talls per torrar)
- Romaní i orégano
- Mel
- 2 cebes
- 2 pomes verdes (no recordo el nom de la varietat. Escolliu les que siguin àcides)

PREPARACIÓ: - Unes 4 o 5 hores abans de posar-ho al forn, untarem les dos cuixes amb mel i els hi afegirem les herbes.- Al mateix temps prepararem un llit de ceba tallada petita en la safata que haguem de posar al forn i hi dipositarem les cuixes. Ho reservarem a la nevera fins l'hora de posar-ho al forn.- Un cop passades les 4 o 5 hores, col·locarem la safata al forn preescalfat a 170º C.

- Passada una hora, després de tombar les cuixes, hi afegirem la poma trossejada pels voltants de les cuixes i hi tirarem un xorro de vi negre per sobre. Tornarem a enfornar, aquest cop a 200ºC durant una hora i quart o una hora i mitja, depèn de com us agradi la carn. Durant aquest període haurem d'anar girant la carn al forn.

- Un cop passat aquest darrer període de temps, ja tenim les cuixes preparades per fer-nos gaudir el paladar.


Espero que gaudiu tant com jo amb aquest plat i bon profit¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo