dijous, 19 de desembre de 2013

LLENGUADO AL FORN AMB GAMBES I TARONGES

La idea de fer aquest plat, era la de fer alguna cosa suau en previsió del que ens espera en els propers dies. Així vaig decidir fet aquest plat que no ens ha de carregar molt.

INGREDIENTS: - 1 lenguado per persona ( jo vaig comprar filets de llenguado ja nets)

                            - 6 gambetes pelades per persona

                            - Un grapat de pinyons

                            - El suc de 2 taronges (4 persones)

                            - 2 dents d'all ben picadets

                            - Julivert

                            - 100 ml de nata de cuina ( 4 persones)

                         

PREPARACIÓ:

                            Veureu que la preparació és senzilla i ràpida.

                            - Untarem una font amb oli d'oliva. Salpebrarem el llenguado, els plegarem en tres trossos i els posarem a la font.



                            - Als forats que quedin col·locarem les gambes i els pinyons, i hi escamparem julivert per damunt.

                            - Ruixarem amb el suc i la nat i enfornarem amb el forn calent a 200 graus uns 20 - 25 minuts.



                            Ja el podeu gaudir. Bon profit!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo