INGREDIENTS: - 1 paquet de plaques de Lasanya. Jo les vaig agarrar Fàcil de el Pavo perquè no s'han de coure ni res.
- 12 palets de cranc picats
- 4 ous durs picats
- 4 làmines de pernil dolç tallades a tires
- Unes quantes gambetes pelades
PER LA SALSA ROSA: - Teniu dos opcions, comprar-la feta o la podeu fer vosaltres mateixos . No és molt complicada (fins i tot jo me'n vaig sortir. Segurament de receptes de salsa rosa n'hi ha moltíssimes. Jo me vaig decantar per esta.
- 200-250 gr de maionesa
- 2 o 3 cullerades de quètxup
- el suc de mitja taronja
- el suc de mitja llimona
- un xorret de conyac o whisky (al gust de cadascú)
PREPARACIÓ: - Hidratarem les plaques seguint les instruccions de l'envàs.
- Barrejarem els palets amb la salsa rosa que haurem obtingut de barrejar tots els ingredients fins obtenir una salsa uniforme.
- Llavors a una font posarem una capa de plaques i anirem alternant capes amb:
- Salsa rosa amb palets
- Ou picat
- Pernil dolç a tiretes
- A sobre de la darrera capa de plaques hi posarem salsa rosa i unes gambetes que prèviament haurem passat per la paella.

- Deixarem una estona a la nevera i servirem fresquet.
Espero que gaudiu tant com jo d'aquesta recepta i BON PROFIT!!!!!!!!!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada