INGREDIENTS: - Enciam Iceberg encara que qualsevol altre tipus també ens val
- Una lletuga d'escarola
- 10 fulletes d'alfàbrega fresca
- 2 préssecs ben madurs o si no ho estan com els tingueu
- Formatge mozzarella rallat
Per la vinagreta: - 1 Taronja
- 2 cullerades petites de mostassa dolça
- 1 cullerada de vinagre balsàmic
- Sal i pebre al gust
- 2 cullerades d'oli d'oliva de la nostra terra
PREPARACIÓ: Per l'amanida senzillament barrejarem tots els ingredients abans esmentats amb els préssecs fets a trossos i ho reservarem fins l'hora de servir.

Per la vinagreta, treure'm el suc de la taronja i ho barrejarem amb la resta d'ingredients. Ho reservarem fins l'hora de servir.

Aquesta amanida, igual la podem fer servir per començar una menjada, com per finalitzar-la com per acompanyar qualsevol altre plat.
Espero que la gaudiu tant com jo i Bon profit!!!!!!!!!!!!!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada