dijous, 8 de juliol de 2010

AMANIDA DE PRÉSSEC

Aquesta és una recepta ben fresqueta i ben gustosa pel temps que estem. Al mateix temps, també té un altre punt a favor, és ràpida de preparar.

INGREDIENTS: - Enciam Iceberg encara que qualsevol altre tipus també ens val
- Una lletuga d'escarola
- 10 fulletes d'alfàbrega fresca
- 2 préssecs ben madurs o si no ho estan com els tingueu
- Formatge mozzarella rallat

Per la vinagreta: - 1 Taronja
- 2 cullerades petites de mostassa dolça
- 1 cullerada de vinagre balsàmic
- Sal i pebre al gust
- 2 cullerades d'oli d'oliva de la nostra terra

PREPARACIÓ: Per l'amanida senzillament barrejarem tots els ingredients abans esmentats amb els préssecs fets a trossos i ho reservarem fins l'hora de servir.



Per la vinagreta, treure'm el suc de la taronja i ho barrejarem amb la resta d'ingredients. Ho reservarem fins l'hora de servir.




Aquesta amanida, igual la podem fer servir per començar una menjada, com per finalitzar-la com per acompanyar qualsevol altre plat.

Espero que la gaudiu tant com jo i Bon profit!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo