divendres, 23 de juliol de 2010

AMANIDA AMB RAÏM I ALVOCAT

Aquí teniu un altra recepta fresqueta i ben ràpida de preparar. Al mateix temps es tracta d'una amanida diferent de l'amanida tradicional. Amb l'acompanyament de la salsa queda molt saborosa.

INGREDIENTS: - Enciam de vàris tipus ( enciam, escarola, canónigo, rúcula). Podeu escollir el que més us agradi.
- 12 grans de raïm blanc
- 12 grams de raïm negre
- Un grapadet de pipes pelades
- 2 alvocats
- el suc d'una llimona
- 12 tomatetes cherry

PER TAL D'AMANIR-HO: - 2 culleradetes de vinagre
- 1 cullerada de mostassa de Dijon
- 2 culleradetes de mel
- 10 cullerades d'oli d'oliva
- 1 cebeta
- Pebre blanc

PREPARACIÓ: - Prepararem la barreja per amanir. Barrejem el vinagre amb la mostassa, la mel, l'oli i el pebre. Ho batrem energicament fins emulsionar-ho. Posteriorment hi afegirem la cebeta ben trinxada.



- Rentarem i assecarem els diferents tipus d'enciam i els trinxarem.

- Rentarem els grans de raïm, els partirem i treurem les llavors.

- Rentarem les tomates i les partirem per la meitat.

- Pelarem als alvocats, els tallarem a cubs i els remullarem amb el suc de la llimona perquè no es rovelli.



- Posarem l'enciam a una ensaladera, hi posarem l'alvocat, el raïm, les tomates i les pipes. Amanirem amb la vinagreta preparada i ho servirem.

Espero que us agradi com a mi i la gent que la va probar i BON PROFIT!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo