Aquí teniu un altra recepta fresqueta i ben ràpida de preparar. Al mateix temps es tracta d'una amanida diferent de l'amanida tradicional. Amb l'acompanyament de la salsa queda molt saborosa.
INGREDIENTS: - Enciam de vàris tipus ( enciam, escarola, canónigo, rúcula). Podeu escollir el que més us agradi.
- 12 grans de raïm blanc
- 12 grams de raïm negre
- Un grapadet de pipes pelades
- 2 alvocats
- el suc d'una llimona
- 12 tomatetes cherry
PER TAL D'AMANIR-HO: - 2 culleradetes de vinagre
- 1 cullerada de mostassa de Dijon
- 2 culleradetes de mel
- 10 cullerades d'oli d'oliva
- 1 cebeta
- Pebre blanc
PREPARACIÓ: - Prepararem la barreja per amanir. Barrejem el vinagre amb la mostassa, la mel, l'oli i el pebre. Ho batrem energicament fins emulsionar-ho. Posteriorment hi afegirem la cebeta ben trinxada.
- Rentarem i assecarem els diferents tipus d'enciam i els trinxarem.
- Rentarem els grans de raïm, els partirem i treurem les llavors.
- Rentarem les tomates i les partirem per la meitat.
- Pelarem als alvocats, els tallarem a cubs i els remullarem amb el suc de la llimona perquè no es rovelli.
- Posarem l'enciam a una ensaladera, hi posarem l'alvocat, el raïm, les tomates i les pipes. Amanirem amb la vinagreta preparada i ho servirem.
Espero que us agradi com a mi i la gent que la va probar i BON PROFIT!!!!!!!!!!
divendres, 23 de juliol del 2010
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada