dissabte, 1 de gener de 2011

CROQUETES DE PEIX FUMAT I PATATA

Continuant amb els plats de picades aquí us presento aquestes CROQUETES DE PEIX FUMAT I PATATA.

INGREDIENTS: - 500 grams de patates

- 20 grams de mantega

- 1 rovell d'ou

- Nou moscada

- Oli d'oliva

- 2 dents d'all

- 200 ml de nata líquida

- 150 grams de salmó fumat o qualsevol altre peix fumat

- 60 grams de farina

- 3 ous batuts

- 150 grams de pa ratllat



PREPARACIÓ: - Pelar i tallar les patates en trossos iguals. A una cassola mitjana, les cubrirem amb aigua freda i molta sal. Les portem a ebullició i les courem a foc mitjà durant uns 20 minuts, o fins que estiguin toves.

- Escorrerem les patates i les secarem sacsejant-les suaument a la cassola a foc lent. Després les triturarem amb una forquilla i afegirem la mantega, el rovell d'ou, la nou moscada, sal i pebre. Deixarem gelar la barreja a un bol.

- Escalfarem l'oli a una cassola, afegirem l'all i el sofregirem 1 minut per reblanir-lo. Afegirem la nata i reduïrem a la meitat

- Barrejarem el tritutat de patata amb la nata reduïda. Afegirem el salmó i barrejarem bé. Salpebrarem al gust.

- Prepararem la farina amb sal i pebre a una font poc fonda. Batrem els ous i els posarem a un bol o un plat fondo i el pa ratllat a un altre plat de postre.

- Formarem les croquetes de la barreja de patata, nata i salmó. Les arrebossarem amb la farina, eliminant-ne l'excés, les passarem per l'ou i després pel pa ratllat, assegurant-nos que quedin ben cobertes. Les posarem a la nevera entre 15 minuts i 1/2 hora.

- Escalfarem oli a una paella fonda. Anirem fregint-les durant 3 o 4 minuts, fins que estiguin ben daurades.



- Les deixarem sobre paper absorvent i ja les tenim llestes per menjar.

Saboroses, molt gustoses i per satisfer el pal·ladar més exigent.

Bon profit!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo