Aquesta sopa és una recepta alemana. Et deixa un cert regust amarg a la gola que no deixa indiferent a ningú.
INGREDIENTS: - 1 litre de cervesa
- 50 grams de mantaga
- 100 grams de farina
- 150 grams de nata líquida
- 2 rovells d'ou
- 8 llesques petites de pa
- Pebre i sal
PREPARACIÓ: - Portarem una olla al foc i fondrem la mantega a baixa temperatura.
- Quan estigui líquida, incorporem la farina i anem removent fins que s'hagi torrat lleugerament.
- A continuació afegirem la cervesa.
- Deixem bullir la barreja a foc lent sense deixar de remoure durant uns 20 minuts.
- Salpebrem al gust.
- Retirem l'olla del foc, batim els rovells amb la nata líquida i incorporem la barreja a la sopa quan ja ha deixat de bullir.
- Tornem a posar la barreja a foc baix durant uns 5 minuts.
- Servim la sopa ben calenta amb uns daus de pa torrat per sobre.
Espero que la gaudiu com nosaltres i bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
divendres, 17 de juny del 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada