divendres, 17 de juny del 2011

BIERSUPPE (SOPA DE CERVESA)

Aquesta sopa és una recepta alemana. Et deixa un cert regust amarg a la gola que no deixa indiferent a ningú.

INGREDIENTS: - 1 litre de cervesa

- 50 grams de mantaga

- 100 grams de farina

- 150 grams de nata líquida

- 2 rovells d'ou

- 8 llesques petites de pa

- Pebre i sal

PREPARACIÓ: - Portarem una olla al foc i fondrem la mantega a baixa temperatura.

- Quan estigui líquida, incorporem la farina i anem removent fins que s'hagi torrat lleugerament.

- A continuació afegirem la cervesa.

- Deixem bullir la barreja a foc lent sense deixar de remoure durant uns 20 minuts.

- Salpebrem al gust.



- Retirem l'olla del foc, batim els rovells amb la nata líquida i incorporem la barreja a la sopa quan ja ha deixat de bullir.

- Tornem a posar la barreja a foc baix durant uns 5 minuts.

- Servim la sopa ben calenta amb uns daus de pa torrat per sobre.

Espero que la gaudiu com nosaltres i bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo