dimecres, 29 de juny del 2011

POLLASTRE FARCIT DE MAR I MUNTANYA AMB CUBERTA CRUIXENT

L'altre dia havia de preparar el sopar i no savia que fer. Vaig començar a remenar nevera i congelador i amb el que vaig trovar vaig anar fent. El resultat ..., més val que el proveu vosaltres.

INGREDIENTS: - 1 pit de pollastre filetejat

- 1 ceba

- 1 cub d'espinacs congelats

- un grapadet de gambeta pelada

- Una bossa de formatge ratllat

- Salsa betxamel (trovareu la recepta a aquest mateix blog al pastís de truites)

- Mantega

- 1/2 got de vi

- Sal i pebre

PREPARACIÓ:- Fregarem una safata pel forn amb mantega.

- Posarem una primera capa de folet de pollastre fins cobrir el fons. Salpebrarem.

- Al mateix temps, prepararem el farcit. Picarem la ceba en juliana i la passarem per l'oli ben calent a una paella.

- Al mateix temps posarem a bullir els espinacs i un cop completament descongelats, els afegirem a la paella per sofregir-los juntament amb la ceba i les gambetes descongelades.

- Un cop tenim la barreja anterior ben fregida, ho escamparem per sobre de la capa de filet de pollastre de la safata i ho cobrirem amb una nova capa de filet de pollastre.



- Salpebrarem la capa de dalt i abocarem el vi.

- Introduirem la safata al forn a uns 180ºC.

- Entretant, prepararem la betxamel.

- Quan ja tinguem el pollastre a punt, el treiem del forn i cubrim tota la capa superior amb la salsa betxamel. Per damunt hi posem el formatge rallat i ho tornem a enfornar fins que quedi ben gratinat.

Ara ja tenim el plat llest per anar a taula a degustar-lo. Mmmmmmmm!!! ja en tornaria a menjar. Bon profit!!!!!!!!!!!!!!1

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo