INGREDIENTS: - 2 cebes molt picades
- 800 grams de salsa de tomàquetben triturada
- un pessiguet de sucre
- 350 grams de gambes petites
- 4 llonxes de mozzarella
- Julivert picat
PREPARACIÓ: - Escalfarem oli d'oliva a una paella i sofregirem la ceba picada molt petita durant uns 7 minuts a foc suau.
- En quant la ceba estigui daurada, hi afegirem el tomàquet amb el pessiguet de sucre i continuarem fregint durant uns 5 minuts.
- A continuació, afegirem les gambes i rectificarem de sal. Ho mantenim durant uns 5 minuts més al foc, fins que les gambes estiguin ben fetes.
- Per servir-ho ho col·locarem al plat, amb el formatge i julivert per damunt.
Aquest és un plat que per ració ens aportarà 186 kilocalories.
Espero que gaudiu el plat com jo i bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
diumenge, 12 de juny del 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada