diumenge, 12 de juny de 2011

GAMBES AMB TOMÀQUET I FORMATGE

INGREDIENTS: - 2 cebes molt picades

- 800 grams de salsa de tomàquetben triturada

- un pessiguet de sucre

- 350 grams de gambes petites

- 4 llonxes de mozzarella

- Julivert picat

PREPARACIÓ: - Escalfarem oli d'oliva a una paella i sofregirem la ceba picada molt petita durant uns 7 minuts a foc suau.

- En quant la ceba estigui daurada, hi afegirem el tomàquet amb el pessiguet de sucre i continuarem fregint durant uns 5 minuts.

- A continuació, afegirem les gambes i rectificarem de sal. Ho mantenim durant uns 5 minuts més al foc, fins que les gambes estiguin ben fetes.



- Per servir-ho ho col·locarem al plat, amb el formatge i julivert per damunt.

Aquest és un plat que per ració ens aportarà 186 kilocalories.

Espero que gaudiu el plat com jo i bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo