diumenge, 3 de juliol de 2011

MEDALLONS DE FILET DE PORC AL CURRY

Aquesta recepta la vaig probar fa un temps però no havia trobat el temps per entrar-la al blog. És una recepta motl gustosa i fàcil de preparar.

INGREDIENTS: - 800 grams de filet de porc

- 100 grams de mantega

- 2 cebes

- 2 cullerades petites de curry en pols

- 1/2 got de vi blanc

- 100 grams de nata líquida

- Sal i oli

PREPARACIÓ: - Tallem el filet en talls d'un dit de gruix.

- Els fregim en l'oli ben calent 1 minut i mig per cada costat i els reservem.

- Tallem les cebes molt petites i les sofregim en la mantega a foc mig.

- Quan comencin a estar blanes hi afegirem el vi i deixarem coure uns minuts perquè es redueixi.

- Un cop s'haurà reduit, afegim les dues cullerades petites de curry i continuem coent una estona, barrejant molt bé els ingredients.

- Passem la salsa per la batedora i tornem a posar al foc. Hi afegim la nata líquida i escalfem la salsa sense que comenci a bullir. Continuem barrejant bé els ingredients.

- Introduim els talls de filet de porc i els deixem al foc 5 minuts més.

Ja podem emplatar. Segur que gaudireu d'aquest plat tant com jo. Bon profit!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo