Aquesta recepta la vaig probar fa un temps però no havia trobat el temps per entrar-la al blog. És una recepta motl gustosa i fàcil de preparar.
INGREDIENTS: - 800 grams de filet de porc
- 100 grams de mantega
- 2 cebes
- 2 cullerades petites de curry en pols
- 1/2 got de vi blanc
- 100 grams de nata líquida
- Sal i oli
PREPARACIÓ: - Tallem el filet en talls d'un dit de gruix.
- Els fregim en l'oli ben calent 1 minut i mig per cada costat i els reservem.
- Tallem les cebes molt petites i les sofregim en la mantega a foc mig.
- Quan comencin a estar blanes hi afegirem el vi i deixarem coure uns minuts perquè es redueixi.
- Un cop s'haurà reduit, afegim les dues cullerades petites de curry i continuem coent una estona, barrejant molt bé els ingredients.
- Passem la salsa per la batedora i tornem a posar al foc. Hi afegim la nata líquida i escalfem la salsa sense que comenci a bullir. Continuem barrejant bé els ingredients.
- Introduim els talls de filet de porc i els deixem al foc 5 minuts més.
Ja podem emplatar. Segur que gaudireu d'aquest plat tant com jo. Bon profit!!!!!!!!
diumenge, 3 de juliol del 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada