Aquesta és una recepta que he trobat a una revista. L'original era amb gerds però jo he intentat fer.la amb maduixes i la veritat és que si teniu ocasió de preparar-la, feu-ho perquè val la pena. És molt gustosa aquesta recepta.
INGREDIENTS:- 300 grams de maduixes
- 150 cl de llet
- 2 sobres de vainillina caramelitzada
- 250 grams de farina
- 2 cullerades petites de llevat en pols
- 120 grams de sucre
- 1 ou
- 50 grams de mantega blana
- Mantega pel motlle
PREPARACIÓ: - Rentarem les maduixes i les deixarem que tirin l'aigua restant.
- Agarrarem 5 cullerades de llet i les bullirem amb la vainillina.
- Hi afegim les maduixes i escalfarem a foc lent durant 5 minuts.
- Per altra banda, barrejarem la farina amb el llevat i afegirem el sucre, l'ou, la mantega i la resta de la llet (no us preocupeu si us sembla poca ja que les maduixes deixen anar molt suc).
- A la barreja anterior hi afegirem les maduixes fredes amb el seu suc i ho barrejarem fins aconseguir que sigui homogènia.
- Preescalfarem el forn a 175ºC. A un motllo greixat posarem la masa obtinguda anteriorment i fornejarem durant 25 minuts aproximadament. Anem controlant la cocció amb el famós escuradents.
Per presentar-ho ho podem acompanyar amb una cullerada de nata muntada i unes maduixes a trossos.
Espero que ho gaudiu com jo i molt bon profit!!!!!!!!!
dijous, 28 de juliol del 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada