dissabte, 6 d’agost de 2011

PASTÍS DE CARBASSÓ ALS DOS PERNILS

Aquesta és una recepta fàcil de preparar i que es pot aprofitar perquè els nostres petits mengin carbassó, una verdura de temporada que molts cops es fa difícil d'assaborir en nens. El resultat és un plat molt gustós.

INGREDIENTS: - 4 Carbassons

- Pernil dolç



- Pernil Salat

- Formatge en llonxes del tipus "tranchete"

- Una barreja de 4 formatges

- Mantega

PREPARACIÓ: - Començarem untant una safata pel forn amb la mantega.

- Pelarem els carbassons i els farem a làmines longitudinals.

- A la safata posarem una primera capa de carbassó fins cubrir tot el fons.

- Per damunt, hi posarem tota una capa de pernil dolç i una de formatge en llonxes.




- Col·locarem una nova capa de carbassó i enfornarem a 175ºC aproximadament.

- Quan ja tindrem el carbassó gairebé per treure del forn, ho recubrirem tot amb la barreja de 4 formatges i tornem a enfornar per gratinar.

- Un cop els formatges ja estaran daurats, ja podem treure la safata del forn i emplatar.

Segur que el gaudireu com jo. Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo