divendres, 30 de setembre del 2011
SALÁTA SPANÁKI ME MÍLA KE PROSOUTO ( AMANIDA D'ESPINACS AMB POMA I CRUIXENT DE PERNIL)
Aquesta és una recepta de cuina d'autor grega. El resultat és una recepta molt gustosa i ràpida i fàcil de preparar.
INGREDIENTS: - 400 grams d'espinacs frescs
- 2 pomes
- El suc d'una llima
- 3 cebetes
- 150 grams de pernil
Per preparar la vinagreta: - 100 ml. d'oli
- 3 cullerades de vinagre
- 2 pomes
- 1 cullerada de mel
- Unes fulles de menta fresca
PREPARACIÓ: - Estendrem el pernil a una safata per al forn cuberta amb paper d'alumini i ho fornejarem a 180 ºC durant 8 o 10 minuts, o fins que el pernil quedi cruixent.
- Netejarem, rentarem i trossejarem els espinacs.
- Rentarem les pomes, les tallarem en rodanxes (sense pelar) i les posarem a un bol amb aigua i el suc de la llimona per evitar que s'oxidin.
- A continuació, barrejarem tots els ingredients de la vinagreta, i es baten per amalgamar-los.
- Per tal de presentar el plat, posarem una capa d'espinacs, seguida de les rodanxes de poma i les cebetes picades molt fines. Ho alinyarem tot amb la vinagreta. Per sobre hi posarem el cruixent de pernil i ja podeu passar a taula.
Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada