divendres, 30 de setembre de 2011

SALÁTA SPANÁKI ME MÍLA KE PROSOUTO ( AMANIDA D'ESPINACS AMB POMA I CRUIXENT DE PERNIL)


Aquesta és una recepta de cuina d'autor grega. El resultat és una recepta molt gustosa i ràpida i fàcil de preparar.

INGREDIENTS: - 400 grams d'espinacs frescs

- 2 pomes

- El suc d'una llima

- 3 cebetes

- 150 grams de pernil

Per preparar la vinagreta: - 100 ml. d'oli

- 3 cullerades de vinagre

- 2 pomes

- 1 cullerada de mel

- Unes fulles de menta fresca

PREPARACIÓ: - Estendrem el pernil a una safata per al forn cuberta amb paper d'alumini i ho fornejarem a 180 ºC durant 8 o 10 minuts, o fins que el pernil quedi cruixent.

- Netejarem, rentarem i trossejarem els espinacs.

- Rentarem les pomes, les tallarem en rodanxes (sense pelar) i les posarem a un bol amb aigua i el suc de la llimona per evitar que s'oxidin.

- A continuació, barrejarem tots els ingredients de la vinagreta, i es baten per amalgamar-los.



- Per tal de presentar el plat, posarem una capa d'espinacs, seguida de les rodanxes de poma i les cebetes picades molt fines. Ho alinyarem tot amb la vinagreta. Per sobre hi posarem el cruixent de pernil i ja podeu passar a taula.

Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo