dissabte, 8 d’octubre de 2011

CASSOLETES EN OUS AMAGATS

Em van passar aquesta recepta i aprofitant un sopar d'ahir a la nit la vam provar.

INGREDIENTS: - 4 ous

- 4 llonxes de pernil dolç

- 4 llonxes de formatge

- Pure de patates

- Un pebrot roig torrat i pelat

- Aigua, vinagre i sal



PREPARACIÓ: - Escalfarem els ous en aigua bullint en sal i un raig de vinagre durant uns 2 minuts aproximadament. Després els eixugarem i els reservarem.

- Prepararem les 4 cassoles de ració, a poder ser de fang. Col·locarem el puré de patates al fons de cadascuna de les cassoles, pernil dolç tallat en juliana per tot el voltant, un ou escalfat al centre, unes tires de pebrot per sobre de l'ou i per finalitzar la presentació, una llonxa de formatge cubrint-ho tot.

- Gratinarem les cassoletes al forn durant 2 o 3 minuts fins que es fongui el formatge i ja tenim el plat llest per anar a taula.



















Espero que el gaudiu com jo i bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo