dimarts, 7 de febrer de 2012

LLACETS DE PERNIL SALAT

Aquest cop, per al sopar, ens tocava preparar els aperitius. Buscant i buscant per revistes, vaig trobar els que us presentare avui, fàcils de fer i molt gustosos.

INGREDIENTS: - 1 làmina de pasta fullada

- 100 grams de pernil

- 1 ou

- Orenga

PREPARACIÓ: - Retallem la làmina de pasta fullada perquè quedin unes làmines més petites d'1.5 cm per 7 cm.

- Pintem els trossos petits en l'ou i hi aboquem uns brins d'orenga per sobre.

- Els girem al revés i posem un tros de pernil per damunt, més o menys del mateix tamany.

- Ara, regirem els palets, com si vulguessim fer una espiral i els posem a una safata pel forn, prèviament untada amb mantega.

- Enfornem a 200ºC de 25 a 30 minuts o fins que els palets estiguin ben daurats.

Un cop s'hagin refredat ja els podem servir al centre de la taula o per complementar el plat d'aperitiu i segur que els gaudireu com ho vam fer nosaltres.

Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo