Aquest cop, per al sopar, ens tocava preparar els aperitius. Buscant i buscant per revistes, vaig trobar els que us presentare avui, fàcils de fer i molt gustosos.
INGREDIENTS: - 1 làmina de pasta fullada
- 100 grams de pernil
- 1 ou
- Orenga
PREPARACIÓ: - Retallem la làmina de pasta fullada perquè quedin unes làmines més petites d'1.5 cm per 7 cm.
- Pintem els trossos petits en l'ou i hi aboquem uns brins d'orenga per sobre.
- Els girem al revés i posem un tros de pernil per damunt, més o menys del mateix tamany.
- Ara, regirem els palets, com si vulguessim fer una espiral i els posem a una safata pel forn, prèviament untada amb mantega.
- Enfornem a 200ºC de 25 a 30 minuts o fins que els palets estiguin ben daurats.
Un cop s'hagin refredat ja els podem servir al centre de la taula o per complementar el plat d'aperitiu i segur que els gaudireu com ho vam fer nosaltres.
Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!
dimarts, 7 de febrer del 2012
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada