dimarts, 7 de febrer de 2012

TORRADES DE SALMÓ FUMAT A LA MOSTASSA

Continuant amb els aperitius i per tal de fer un de peix i un de carn, ara us explico com preparar aquestes torrades que també queden molt gustoses.

INGREDIENTS: - 150 grams de salmó fumat

- 50 grams de mostassa

- 60 grams de formatge fresc batut

- All en pols

- Suc de llimona

- Anet(eneldo)

PREPARACIÓ: - Tallarem en trossos molt petits les peces de salmó. Fins i tot es pot fer amb la batedora o la picadora.

- El dipositem a un bol i afegirem la mostassa, el formatge, l'all en pols, l'anet i el suc de llimona.

- Barregem bé i fem el tast per si s'ha de rectificar amb sal o pebre, segons el gust de cadascú.

Teniu en compte que les quantitats les podeu modificar segons el vostre gust. Ho podeu servir damunt d'unes torradetes per anar fent boca.

Espero que ho gaudiu com jo. Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo