divendres, 16 de març de 2012

PIT DE POLLASTRE AMB UNA SUAU SALSA D'AMETLLES

Avui a preparar el sopar en una gran ajuda, Tània. Moltes gràcies. Ens posem mans a l'obra. Aquest és una recepta ràpida de preparar i ben fàcil.



INGREDIENTS: - 1 kg de pit de pollastre filetejat

- 200 grams d'ametlles senceres crues

- 2 cebes

- 2 dents d'all

- 100 ml de vi blanc

- Oli d'oliva

- Llorer

- Romer

- Pebre negre

- Sal

PREPARACIÓ: - Escalfem oli a una paella. Piquem la ceba i els alls molt fi i els fregim a foc mig durant uns minuts fins que quedin "pochats".

- Afegim les ametlles i continuem fregint fins que s'hagin daurat.



- Un cop daurades, retirem de la paella i ho triturem tot. Afegim el vi i si encara queda una massa molt espessa hi afegim aigua fins que es pugui moure bé la barreja. Salpebrem el resultat.

- A la mateixa paella, afegim més oli i fregim els filets, que haurem salat prèviament, amb llorer i romer.

- Quan ja els tenim fets, afegim la salsa i ho deixem coure una estona conjuntament perquè agafi sabor.



Ja tenim el plat per portar a taula. Va quedar per sucar-hi pa. De fet n'hi vam sucar.

Bon profit!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo