
INGREDIENTS: - 1 kg de pit de pollastre filetejat
- 200 grams d'ametlles senceres crues
- 2 cebes
- 2 dents d'all
- 100 ml de vi blanc
- Oli d'oliva
- Llorer
- Romer
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ: - Escalfem oli a una paella. Piquem la ceba i els alls molt fi i els fregim a foc mig durant uns minuts fins que quedin "pochats".
- Afegim les ametlles i continuem fregint fins que s'hagin daurat.

- Un cop daurades, retirem de la paella i ho triturem tot. Afegim el vi i si encara queda una massa molt espessa hi afegim aigua fins que es pugui moure bé la barreja. Salpebrem el resultat.
- A la mateixa paella, afegim més oli i fregim els filets, que haurem salat prèviament, amb llorer i romer.
- Quan ja els tenim fets, afegim la salsa i ho deixem coure una estona conjuntament perquè agafi sabor.

Ja tenim el plat per portar a taula. Va quedar per sucar-hi pa. De fet n'hi vam sucar.
Bon profit!!!!!!!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada