dilluns, 16 d’abril de 2012

BOLES DE POLLASTRE I FORMATGE

Aquest cop, pel sopar en les amigues de Silvia, ens tocava fer els aperitius. Ens vam decidir pels tres que presentem avui. Va estar la feina més o menys repartida i vam comptar en la col·laboració de Tània.

Comencem en aquestes boles de pollastre i formatge que la veritat sigui dita, van sortir molt gustoses.



INGREDIENTS: - 2 pits de pollastre

- 200 grams de mozzarella

- 2 ous

- Suc de llimona

- Pa ratllat

- All molt

- Herbes provençals

- Sal i pebre

PREPARACIÓ: - Tallarem els pits de pollastre en trossos petits i els posarem en un recipient per després triturar en la resta d'ingredients.

- Hi afegirem també l'ou, la mozzarella, el suc de la llimona, el pebre i la sal i ho triturarem tot junt fins que quedi tot molt formant una pasta.



- Un cop formada la pasta, la introduirem una estona a la nevera fins que l'haurem de treballar.

- A continuació, ens humitejarem les mans i comencem a formar boles no molt grans en la pasta.

- Després preparem l'arrebossat. Les passem per l'ou batut i per la barreja obtinguda de posar junts el pa ratllat, les herbes provençals i l'all molt.

- Quan ja les tenim totes arrebossades, escalfem oli d'oliva a una paella, i les anem fregint. Després les anem dipositant a damunt de paper de cuina perquè s'absorveixi l'excés d'oli.



Ara ja podem emplatar. Bon profit!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo