Aquest cop, pel sopar en les amigues de Silvia, ens tocava fer els aperitius. Ens vam decidir pels tres que presentem avui. Va estar la feina més o menys repartida i vam comptar en la col·laboració de Tània.
Comencem en aquestes boles de pollastre i formatge que la veritat sigui dita, van sortir molt gustoses.
INGREDIENTS: - 2 pits de pollastre
- 200 grams de mozzarella
- 2 ous
- Suc de llimona
- Pa ratllat
- All molt
- Herbes provençals
- Sal i pebre
PREPARACIÓ: - Tallarem els pits de pollastre en trossos petits i els posarem en un recipient per després triturar en la resta d'ingredients.
- Hi afegirem també l'ou, la mozzarella, el suc de la llimona, el pebre i la sal i ho triturarem tot junt fins que quedi tot molt formant una pasta.
- Un cop formada la pasta, la introduirem una estona a la nevera fins que l'haurem de treballar.
- A continuació, ens humitejarem les mans i comencem a formar boles no molt grans en la pasta.
- Després preparem l'arrebossat. Les passem per l'ou batut i per la barreja obtinguda de posar junts el pa ratllat, les herbes provençals i l'all molt.
- Quan ja les tenim totes arrebossades, escalfem oli d'oliva a una paella, i les anem fregint. Després les anem dipositant a damunt de paper de cuina perquè s'absorveixi l'excés d'oli.
Ara ja podem emplatar. Bon profit!!!!!!!
dilluns, 16 d’abril del 2012
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada