dimarts, 3 de juliol del 2012

AMANIDA AMB MOZZARELLA I PERNIL AMB VINAGRETA DE PRÉSSEC

Aquí us deixo una amanida fresqueta amb un producte de temporada, el préssec. Com ja vereu és molt fàcil de preparar. INGREDIENTS: - Un enciam (si és de collita pròpia millor) - Una bola de mozzarella d'uns 125 grams per comensal - Un pressec per comensal i tres per preparar la vinagreta - 150 grams de pernil salat - Oli, vinagre i sal PREPARACIÓ: - Pel que fa a la preparació, veureu que no hi ha cap dificultat. Començarem tallant l'enciam en juliana i el dipositarem a la base del plat en que ho servirem. - Agarrarem la mozzarella, la trencarem en 3 trossos i la dipositarem per damunt de l'amanida. - Pelarem els préssecs i els trossejarem. Els dipositarem també per damunt de l'enciam.
- Trossejarem el pernil i el dipositarem amb la resta dels ingredients. - Ja per finalitzar, prepararem la vinagreta amb els tres préssecs pelats i trossejats(sense l'os),amb l'oli, vinagre i sal al gust de cadascú. Ho passarem per la batedora i posarem la salsa resultant per damunt de l'amanida. Ja tenim preparada una amanida fresca, gustosa i ben fàcil de preparar. Bon profit!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo