dimarts, 3 de juliol del 2012
AMANIDA AMB MOZZARELLA I PERNIL AMB VINAGRETA DE PRÉSSEC
Aquí us deixo una amanida fresqueta amb un producte de temporada, el préssec. Com ja vereu és molt fàcil de preparar.
INGREDIENTS: - Un enciam (si és de collita pròpia millor)
- Una bola de mozzarella d'uns 125 grams per comensal
- Un pressec per comensal i tres per preparar la vinagreta
- 150 grams de pernil salat
- Oli, vinagre i sal
PREPARACIÓ: - Pel que fa a la preparació, veureu que no hi ha cap dificultat. Començarem tallant l'enciam en juliana i el dipositarem a la base del plat en que ho servirem.
- Agarrarem la mozzarella, la trencarem en 3 trossos i la dipositarem per damunt de l'amanida.
- Pelarem els préssecs i els trossejarem. Els dipositarem també per damunt de l'enciam.
- Trossejarem el pernil i el dipositarem amb la resta dels ingredients.
- Ja per finalitzar, prepararem la vinagreta amb els tres préssecs pelats i trossejats(sense l'os),amb l'oli, vinagre i sal al gust de cadascú. Ho passarem per la batedora i posarem la salsa resultant per damunt de l'amanida.
Ja tenim preparada una amanida fresca, gustosa i ben fàcil de preparar.
Bon profit!!!!!!!!!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada