dissabte, 30 de novembre del 2013

TIRES DE VEDELLA AMB MONGETES VERMELLES

Després de molt temps, avui m'he decidit a publicar una nova entrada al blog. Dins de la visita que anem fent, culinàriament parlant, a diferents païssos del Món, ahir anavem als Estats Units. Jo havia de fer el plat fort i vaig fer també un entrant. Per entrant vaig fer l'amanida Cesar que també podeu trobar en aquest blog, i de plat fort, aquest que us presento ara.

INGREDIENTS: - 800 grams de vedella
                            - 400 grams de mongeta vermella
                            - 1/2 pebrot vermell
                            - 1 pebrot verd
                            - 1 ceba
                            - 8 talls de bacó
                            - 100 grams de formatge per gratinar
                            - Oli i sal


PREPARACIÓ:

- Tallarem la vedella en tires, les salarem i les sofregirem a una paella a foc viu amb poc oli. Després les reservem.

- Trossejarem els pebrots i la ceba i a la mateixa paella els anirem coent a foc mig.

- Quant estiguin gairebé a punt, hi afegirem les mongetes vermelles cuites i el bacó tallat a tires.

- Un cop estigui tot ben, hi tornarem a afegir la carn que havíem reservat. Deixarem coure a foc mig durant uns deu minuts.

- Per servir el plat, posem la barreja anterior cuberta amb formatge per gratinar i ho posem al forn fins que es desfaci.



El resultat és un plat ben exquisit que combina molt bé amb un vi criança negre.

Salut i bon profit!!!!!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo