Després de molt temps, avui m'he decidit a publicar una nova entrada al blog. Dins de la visita que anem fent, culinàriament parlant, a diferents païssos del Món, ahir anavem als Estats Units. Jo havia de fer el plat fort i vaig fer també un entrant. Per entrant vaig fer l'amanida Cesar que també podeu trobar en aquest blog, i de plat fort, aquest que us presento ara.
INGREDIENTS: - 800 grams de vedella
- 400 grams de mongeta vermella
- 1/2 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 ceba
- 8 talls de bacó
- 100 grams de formatge per gratinar
- Oli i sal
PREPARACIÓ:
- Tallarem la vedella en tires, les salarem i les sofregirem a una paella a foc viu amb poc oli. Després les reservem.
- Trossejarem els pebrots i la ceba i a la mateixa paella els anirem coent a foc mig.
- Quant estiguin gairebé a punt, hi afegirem les mongetes vermelles cuites i el bacó tallat a tires.
- Un cop estigui tot ben, hi tornarem a afegir la carn que havíem reservat. Deixarem coure a foc mig durant uns deu minuts.
- Per servir el plat, posem la barreja anterior cuberta amb formatge per gratinar i ho posem al forn fins que es desfaci.
El resultat és un plat ben exquisit que combina molt bé amb un vi criança negre.
Salut i bon profit!!!!!
dissabte, 30 de novembre del 2013
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada