Avui us vaig a ensenyar una recepta que us ajudarà a tenir sempre que vulgueu, SALMÓ per poder preparar unes torradestes en cas que se us presentin convidats.
INGREDIENTS: - 1 salmó ( el que vaig preparar jo feia una mica més de 3 quilograms)
- 3 quilograms de sal grossa
- 3 quilograms de sucre
- Anet ("Eneldo")
PREPARACIÓ: - En primer lloc netejarem el salmó, si no ens ho han fet a la peixateria (Jo ho prefereixo). Li llevarem el cap, l'espina i la cua. El trossejarem en peces d'uns 10 centímetres.
- Prepararem la barreja amb la sal, el sucre i l'anet. Barrejarem fins que quedi una barreja més o menys homogènia.
- A una safata, cubrirem el fons amb la barreja. Posarem trossos de salmó amb la pell cap a baix i els cubrirem amb una nova capa de barreja. Ho aparem amb paper d'alumini.
- Posarem una nova safata a sobre i repetirem l'operació fins que acabem tots els trossos de salmó.
- Damunt de la darrera safata col·locarem alguna cosa que presioni el salmó d'aquest darrer recipient. Les safates inferiors ja estan pressionades per les superiors.
- Deixarem les safates a la nevera durant un periode que va de 48 a 72 hores.
- Un cop passat aquest periode, anirem rentant cada tros de salmó per netejar les restes de barreja que hi pugui haver, els secarem i els posarem en bosses de congelació per tenir-ne a casa quan ens faci falta o ens apeteixi.
Aquest és el tros que degustarem avui.
Espero que us agradi i bon profit!!!!!
divendres, 6 de desembre del 2013
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada