divendres, 6 de desembre del 2013

SALMÓ MARINAT

Avui us vaig a ensenyar una recepta que us ajudarà a tenir sempre que vulgueu, SALMÓ per poder preparar unes torradestes en cas que se us presentin convidats.

INGREDIENTS: - 1 salmó  ( el que vaig preparar jo feia una mica més de 3 quilograms)

                             - 3 quilograms de sal grossa

                             - 3 quilograms de sucre

                             - Anet ("Eneldo")

PREPARACIÓ: - En primer lloc netejarem el salmó, si no ens ho han fet a la peixateria (Jo ho prefereixo). Li llevarem el cap, l'espina i la cua. El trossejarem en peces d'uns 10 centímetres.

                           - Prepararem la barreja amb la sal, el sucre i l'anet. Barrejarem fins que quedi una barreja més o menys homogènia.

                           - A una safata, cubrirem el fons amb la barreja. Posarem trossos de salmó amb la pell cap a baix i els cubrirem amb una nova capa de barreja. Ho aparem amb paper d'alumini.

                           - Posarem una nova safata a sobre i repetirem l'operació fins que acabem tots els trossos de salmó.

                           - Damunt de la darrera safata col·locarem alguna cosa que presioni el salmó d'aquest darrer recipient. Les safates inferiors ja estan pressionades per les superiors.

                           - Deixarem les safates a la nevera durant un periode que va de 48 a 72 hores.

                           - Un cop passat aquest periode, anirem rentant cada tros de salmó per netejar les restes de barreja que hi pugui haver, els secarem i els posarem en bosses de congelació per tenir-ne a casa quan ens faci falta o ens apeteixi.



Aquest és el tros que degustarem avui.

Espero que us agradi i bon profit!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo