dimarts, 13 de maig del 2014

TRUITETES DE PLÀTAN

Avui, viatje gastronòmic fins les Illes Canàries. Havia de preparar un postre i m'he decantat pel típic d'allà, el plàtan. Aquí us presento unes delicioses Truitetes de plàtan, que han quedat delicioses tant per menjar soles, com per servir-les acompanyades, com ha estat el nostre cas, de xocolata desfeta. Suposo que amb gelat o amb nata també han d'estar bones. INGREDIENTS: - 500 grams de plàtans madurets - 3 cullerades de sucre - 3 ous - 1 got de llet - Uns grans d'anís (Matafaluga) - Un pessic de canyella molta - Una llimona - 120 grams de farina - 1/2 sobre de llevat - Oli PREPARACIÓ: - Pelarem els plàtans i els trossejarem. - Els barrejem amb el suc de la llimona i els ous i ho barrejarem bé amb la batedora. - A continuació, hi afegirem el sucre, la canyella molta, la matafaluga, la llet, la farina i el llevat. Tornem a batre fins aconseguir una massa homogènia i sense grumolls. no ha de quedar ni molt líquida ni molt espessa.
- A una paella posarem oli per que es vagi escalfant. - Un cop estigui ben calent, amb una cullera o un cullerot, anem agarrant la mesura que vulguem, segons el tamanys de les truitetes. - Les anem fregint, daurant-les pels dos costats. - Un cop estiguin ben dauradetes les retirem de la paella i les deixem a un plat amb paper absorvent perquè deixin anar l'oli que els sobra. Ja tenim les truitetes llestes per degustar amb sucre glass, xocolata, gelat o nata. En el nostre cas les vam preparar amb xocolata desfeta i vam gaudir-les.
Bon profit!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo