dimarts, 13 de maig del 2014
TRUITETES DE PLÀTAN
Avui, viatje gastronòmic fins les Illes Canàries. Havia de preparar un postre i m'he decantat pel típic d'allà, el plàtan. Aquí us presento unes delicioses Truitetes de plàtan, que han quedat delicioses tant per menjar soles, com per servir-les acompanyades, com ha estat el nostre cas, de xocolata desfeta. Suposo que amb gelat o amb nata també han d'estar bones.
INGREDIENTS: - 500 grams de plàtans madurets
- 3 cullerades de sucre
- 3 ous
- 1 got de llet
- Uns grans d'anís (Matafaluga)
- Un pessic de canyella molta
- Una llimona
- 120 grams de farina
- 1/2 sobre de llevat
- Oli
PREPARACIÓ: - Pelarem els plàtans i els trossejarem.
- Els barrejem amb el suc de la llimona i els ous i ho barrejarem bé amb la batedora.
- A continuació, hi afegirem el sucre, la canyella molta, la matafaluga, la llet, la farina i el llevat. Tornem a batre fins aconseguir una massa homogènia i sense grumolls. no ha de quedar ni molt líquida ni molt espessa.
- A una paella posarem oli per que es vagi escalfant.
- Un cop estigui ben calent, amb una cullera o un cullerot, anem agarrant la mesura que vulguem, segons el tamanys de les truitetes.
- Les anem fregint, daurant-les pels dos costats.
- Un cop estiguin ben dauradetes les retirem de la paella i les deixem a un plat amb paper absorvent perquè deixin anar l'oli que els sobra.
Ja tenim les truitetes llestes per degustar amb sucre glass, xocolata, gelat o nata. En el nostre cas les vam preparar amb xocolata desfeta i vam gaudir-les.
Bon profit!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada