divendres, 19 de febrer de 2016

PIRASHKI

Aquesta és una recepta d'un aperitiu de Russia. És molt semblant a les empanadilles d'aquí però té algun toc particular d'allà.És fàcil de preparar i prou ràpid. INGREDIENTS: - 1 làmina de pasta fullada - 50 grams de pinyons - 50 grams de cansalada fumada - 1 rovell d'ou - 1 rajolí de salsa de soja - 1 ceba - Sal - Oli d'oliva PREPARACIÓ: - A una paella posarem una cullerada d'oli i sofregirem la ceba i la cansalada ben picats. - Quan la ceba comenci a clarejar, afegirem els pinyons i sofregirem un parell de minuts més. Retirem del foc i ho reservem per més tard. - Per un altre costat, estirarem la pasta fullada i amb un tallador, farem cercles de pasta. Els omplirem amb una cullerada de la barreja anterior. - Tancarem els cercles anteriors, donant la forma d'una empanadilla o d'un pastisset dels nostres, i ho tancarem bé per les vores. - Pintarem la coberta amb la barreja que haurem obtingut amb el rovell d'ou i el rajolí de salsa de soja. - Colocarem els PIRASHKI al forn a 180ºC durant uns 15 minuts o fins que veurem que la pasta estigui ben cuida i daurada. - Treurem del forn i deixarem refredar abans de fer el tast.
La veritat és que ha resultat un aperitiu ben gustós. Bon profit!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo