divendres, 19 de febrer del 2016

STROGANOFF

Un altre plat de la cuina russa, l'STROGANOFF, és un plat de vedella molt saborós, ben fàcil de preparar. INGREDIENTS: - Mantega - 500 grams de vedella tallada en tires - 1 ceba gran tallada en rodanxes - 2 cullerades de farina - 2 cullerades de pebre vermell dolç - 200 ml de brou de carn - 250 grams de xampinyons - 2 cullerades de vinagre - 250 grams de creme fraiche
PREPARACIÓ: - Escalfarem la mantega i un rajolí d'oli a una paella o cassola. - Sofregirem la ceba durant uns 5 minuts fins que estigui ben daurada. - Barrejarem la farina amb el pebre vermell dolç, sal i pebre. Amb aquesta barreja, arrebossem les tires de vedella. - Afegirem les tires arrebossades a la paella i anirem removent durant 4 o 5 minuts a foc mig. - Hi afegirem els xampinyons laminats i pujarem el foc durant 2 o 3 minuts, sense deixar de remoure. - Hi afegirem el brou amb el vinagre i quan arranqui el bull, baixarem el foc i ho deixarem a foc lent durant 5 o 6 minuts. - Passat aquest temps, afegirem la creme a la paella i ho deixarem a un foc molt lent durant un minut. - Farem la corresponent rectificació de sal i ja ho tindrem preparat per emplatar.
Espero que el gaudiu com nosaltres. Prepareu el pa per sucar. Bon profit!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo