divendres, 19 de febrer del 2016
STROGANOFF
Un altre plat de la cuina russa, l'STROGANOFF, és un plat de vedella molt saborós, ben fàcil de preparar.
INGREDIENTS: - Mantega
- 500 grams de vedella tallada en tires
- 1 ceba gran tallada en rodanxes
- 2 cullerades de farina
- 2 cullerades de pebre vermell dolç
- 200 ml de brou de carn
- 250 grams de xampinyons
- 2 cullerades de vinagre
- 250 grams de creme fraiche
PREPARACIÓ: - Escalfarem la mantega i un rajolí d'oli a una paella o cassola.
- Sofregirem la ceba durant uns 5 minuts fins que estigui ben daurada.
- Barrejarem la farina amb el pebre vermell dolç, sal i pebre. Amb aquesta barreja, arrebossem les tires de vedella.
- Afegirem les tires arrebossades a la paella i anirem removent durant 4 o 5 minuts a foc mig.
- Hi afegirem els xampinyons laminats i pujarem el foc durant 2 o 3 minuts, sense deixar de remoure.
- Hi afegirem el brou amb el vinagre i quan arranqui el bull, baixarem el foc i ho deixarem a foc lent durant 5 o 6 minuts.
- Passat aquest temps, afegirem la creme a la paella i ho deixarem a un foc molt lent durant un minut.
- Farem la corresponent rectificació de sal i ja ho tindrem preparat per emplatar.
Espero que el gaudiu com nosaltres. Prepareu el pa per sucar. Bon profit!!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada