divendres, 19 de febrer de 2016

SYRNIKI

No podia faltar un postre de Russia. És un postre fet amb mató, menjat de forma diferent a com el mengem per aquí.

INGREDIENTS: - 200 grams de mató

- 60 grams de sucre

- 2 ous

- El suc d'una llimona

- 90 grams de farina de reposteria

- 1 sobret de llevat

- Oli

PREPARACIÓ: - Posarem el mató a un bol, i amb l'ajut d'una espàtula el xafarem.

- Hi afegirem el sucre i el suc de llimona

- Afegirem a poc a poc els ous batuts. Barrejarem bé amb l'ajut de l'espàtula.

- Afegirem la farina i el llevat i continuarem barrejant bé.

- A una paella, escalfarem l'oli i anirem afegint la massa en forma de truitetes.

- A mesura que es vagin endurint de les vores, hi donarem la volta per que es facin per l'altre costat.

- Un cop fetes, les treurem del foc, a un plat amb paper absorvent per eliminar l'excès d'oli.


Ja teniu el postre llest, per acompanyar la típica beguda de Rússia, el vozka. Bon profit!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo