No podia faltar un postre de Russia. És un postre fet amb mató, menjat de forma diferent a com el mengem per aquí.
INGREDIENTS: - 200 grams de mató
- 60 grams de sucre
- 2 ous
- El suc d'una llimona
- 90 grams de farina de reposteria
- 1 sobret de llevat
- Oli
PREPARACIÓ: - Posarem el mató a un bol, i amb l'ajut d'una espàtula el xafarem.
- Hi afegirem el sucre i el suc de llimona
- Afegirem a poc a poc els ous batuts. Barrejarem bé amb l'ajut de l'espàtula.
- Afegirem la farina i el llevat i continuarem barrejant bé.
- A una paella, escalfarem l'oli i anirem afegint la massa en forma de truitetes.
- A mesura que es vagin endurint de les vores, hi donarem la volta per que es facin per l'altre costat.
- Un cop fetes, les treurem del foc, a un plat amb paper absorvent per eliminar l'excès d'oli.
Ja teniu el postre llest, per acompanyar la típica beguda de Rússia, el vozka. Bon profit!!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada