divendres, 7 d’octubre de 2016

PIT DE POLLASTRE FARCIT AMB PERNIL, FORMATGE CURAT I TRUITA A LA FRANCESA

Continuant amb la cuina francesa, avui com plat fort, m'he decidit per aquest. Es prou ràpid de preparar, i és una cosa diferent.

INGREDIENTS: - 2 pits de pollastre desossats (per 4 persones)

- 4 talls de pernil salat

- 4 talls de formatge curat

- 4 ous

- Sal i pebre

PER LA SALSA: - 2 cebes

- All

- Vi negre

- Brou de pollastre

PREPARACIÓ: - Com ja ens hauran desossat els pits de pollastre, els aplanarem tant com podrem amb uns copets. Salpebrarem.

- Farem una truita a la francesa amb dos ous sense plegar i la dipositarem damunt del pit de pollastre. A sobre i posarem 2 talls de pernil i dos de formatge curat. Quan ja ho tinguem, farem un rotllo que subjectarem amb fil de cuina per evitar que se'ns desmonti quan el posem a fregir.

- Un cop tenim els rotllos fets, els daurarem a una paella i els reservem.

- A la mateixa paella, sofregirem la ceba i l'all. Quan estiguin ben daurats. hi afegirem el vi i deixarem que cogui per que s'evapori l'alcohol.

- A continuació, hi afegirem brou de pollastre, i rectificarem de sal si fos necessari. Posem els rotllos a dintre i deixem que coguin entre 10 i 15 minuts mentre els anem regirant perque es vagin fent per tots els costats.

- Passats aquests 10 minuts, retirem del foc i comencem a tallar el pollastre en rodanxes, que dipositarem a cada plat. Posarem una cullerada o dos de la salsa i ja podem anar a taula.


Espero que us agradi tant com a mi. Bon profit!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo