Continuant amb la cuina francesa, avui com plat fort, m'he decidit per aquest. Es prou ràpid de preparar, i és una cosa diferent.
INGREDIENTS: - 2 pits de pollastre desossats (per 4 persones)
- 4 talls de pernil salat
- 4 talls de formatge curat
- 4 ous
- Sal i pebre
PER LA SALSA: - 2 cebes
- All
- Vi negre
- Brou de pollastre
PREPARACIÓ: - Com ja ens hauran desossat els pits de pollastre, els aplanarem tant com podrem amb uns copets. Salpebrarem.
- Farem una truita a la francesa amb dos ous sense plegar i la dipositarem damunt del pit de pollastre. A sobre i posarem 2 talls de pernil i dos de formatge curat. Quan ja ho tinguem, farem un rotllo que subjectarem amb fil de cuina per evitar que se'ns desmonti quan el posem a fregir.
- Un cop tenim els rotllos fets, els daurarem a una paella i els reservem.
- A la mateixa paella, sofregirem la ceba i l'all. Quan estiguin ben daurats. hi afegirem el vi i deixarem que cogui per que s'evapori l'alcohol.
- A continuació, hi afegirem brou de pollastre, i rectificarem de sal si fos necessari. Posem els rotllos a dintre i deixem que coguin entre 10 i 15 minuts mentre els anem regirant perque es vagin fent per tots els costats.
- Passats aquests 10 minuts, retirem del foc i comencem a tallar el pollastre en rodanxes, que dipositarem a cada plat. Posarem una cullerada o dos de la salsa i ja podem anar a taula.
Espero que us agradi tant com a mi. Bon profit!!!
divendres, 7 d’octubre del 2016
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada