dimecres, 7 de febrer del 2018

ARRÒS AL FORN EN BACALLÀ

Aquesta recepta, l'he recollit de una usuària del meu lloc actual de treball. GRÀCIES M.O.,de La Galera. La veritat és que se'm va ocòrrer fer un recull de receptes dels nostres iaios. De les que he recollit fins ara em vaig decantar per aquesta, perquè MO em va dir que era molt fàcil, ràpida de preparar, ràpida de cuinar i amb un resultat espectacular. I la veritat és que no ens va decebre en absolut.

INGREDIENTS (4 persones): - 4 tacetes d'oli (girasol o oliva, segons us agradi el sabor)

- 10 tacetes d'aigua

- 5 tacetes d'arròs

- 150 grams de bacallà sec (només rentat amb aigua no deixat amb aigua per eliminar tota la sal)

- 1 ceba en rodanxes

- 2 papates grosses trossejades

- Alls

- Safrà o colorant alimentici

- 1 pot petit de cigrons

PREPARACIÓ: - Mesurem tots els ingredients.

- Pelem la ceba i les patates i les trossegem.

- Ho posem tot a una cassola de fang o a les actuals que intenten substituir a les de fang (no cal afegir sal ja que tenim la del bacallà).

- Amb el forn preescalfat a 270 graus ( temperatura alta), posem la cassola a l'interior. Passats 15 minuts baixem el forn a 210ºC o a

temperatura mitjana.

- Un cop passats 30 minuts fem el tast de l'arròs si ja està al punt i cap a la taula.


Vam disfrutar molt amb el plat i el seu sabor. Gràcies un altre cop MO i bon profit!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo