dijous, 8 de febrer del 2018

MINI COQUES DE PERNIL, ESPÀRRECS I OUS DE GUATLLA

Aquesta recepta me la van fer arribar perquè la probés. I no em vaig poder ressistir. És una recepta que ens pot servir com a part dels entrants d'una menjada familiar, amb amics o senzillament per fer una picadeta amb qui us vingui de gust.

INGREDIENTS (12 minicoques): - 1 làmina de pasta de full

- 1 manat d'espàrrecs verds

- 1 dotzena d'ous de guatlla

- 150 grams de pernil salat

- 1 ou batut per pintar

- Sal en escates i pebre negre

- Oli d'oliva

- Pebre vermell dolç per decorar

PREPARACIÓ: - Preescalfarem el forn fins a 180ºC

- Estendrem la pasta de full, estirant-la amb un rodet. Farem 12 trossos (rodons amb l'ajut d'un motllo o un got, quadrats, ...

- Posarem els trossos a una safata de forn folrada amb paper de cocció. Els posarem separats entre ells per evitar que es puguin enganxar en coures. Els punxarem amb una forquilla, els pintarem amb l'ou i els mig courem durant cinc minuts.

- Netejarem els espàrrecs, els trossejarem i els passarem per una paella. Els salpebrem i els reservem per finalitzar el plat.

- A continuació, posarem damunt de cada minicoca un tros de pernil, un ou de guatlla (anem amb compte que no caigui a fora) i posem dos o tres trossos dels espàrrecs que havíem reservat.

- Tornem a enfornar fins que la pasta de full quedi ben daurada, ben cuita i els ous quallats.

- En treure les mini coques del forn, les decorem amb les escates de sal i amb el pebre vermell dolç.


Ja tenim els mossets preparats. Espero que ho gaudiu i bon profit!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo