divendres, 28 d’octubre del 2011

AMANIDA D'OUS I ANXOVES

Estem en època d'amanides o en quan hi ha un sopar me l'encarreguen? No ho se, La qüestió és que vaig descobrint noves amanides fàcils de preparar i en una barreja de sabors que enamora.

INGREDIENTS: - 750 grams de patates

- 6 ous durs

- 150 grams d'anxoves

- Oli, vinagre, sal, mostassa, pebre de Caiena

PREPARACIÓ: - Rentarem les patates i les posarem a bullir en pell i tot. Quan estan cuites les escorrerem i les deixarem refredar. Després les tallem a rodanxes primes.

- Les posarem a una safata i ho amanirem amb una vinagreta a la que haurem afegit una culleradeta de mostassa, una mica de Caiena i dos ous durs picats.



- Per sobre hi col·locarem les anxoves i els altres 4 ous durs, tallats a rodanxes.

- En quant tinguem el plat muntat el deixarem acabar de refredar i ja està llest per gaudir-lo. Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo