dissabte, 11 d’abril del 2020

SALMÓ AMB SALSA DE MOSTASSA I MEL

Seguint amb el 2n. Sopar de Gala de Confinament, de segon plat em vaig decantar pel salmó. Em va cridar l'atenció la combinació de sabors tan diferents com la mostassa i la mel. A part d'això, és un plat ràpid de preparar i molt fàcil

INGREDIENTS:- Lloms de salmó d'uns 200 grams aproximadament per comensal.

- 4 cullerades soperes de mel

- 4 cullerades soperes de mostassa de Dijon

- Sal i pebre negre molt

PREPARACIÓ: - Preescalfarem el forn a 180ºC amb calor per dalt i per baix

- Prepararem la barreja amb la mel i la mostassa, depenent les proporcions del gust de cadascú

- Posarem els lloms de salmó a una safata pel forn amb paper de forn i el salpebrarem al nostre gust

- Untarem els lloms de salmó amb la barreja de la mel i la mostassa.

- Introduirem la safata a mitja altura i el tindrem durant 10 a 15 minuts o fins que estigui al nostre gust.


- Un cop estigui ben cuit, ja podem emplatar. Si ens ve de gust, podem posar un altre cop la barreja de mel i mostassa per sobre.

Espero que el gaudiu com nosaltres. Bon profit i ànims que aviat ens en sortirem!!

1 comentaris:

Unknown ha dit...

este el tastare

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo