dimarts, 8 de juny del 2010

PASTIS DE CARN LIGHT

INGREDIENTS: - 300 gr de carn de vedella picada
- 80 gr de pernil picat
- 80 gr de formatge baix en calories picat
- 1 ou
- 1 clara d'ou
- 1/2 tassa de llet desnatada
- 2 culleradetes de parmesà ratllat
- sal i pebre

PREPARACIÓ: - Colocarem la carn picada a un recipient i ho barrejarem amb el pernil i el formatge picats.

- Afegirem l'ou, la clara i la llet i ho barrejarem bé. Condimentarem al gust de cadascú.

- Abocarem la barreja a un motlle per enfornar que prèviament haurem untat amb oli d'oliva i espolvorejarem el parmesà per sobre.

- Ho posarem al forn preescalfat a 180ºC durant aproximadament 45-50 minuts o fins k estigui cuit.

- Per servir-ho ho podem fer amb una moca d'amanida verda.

En funció de les necessitats o les no necessitats (jeje) de cada persona es pot canviar la carn de vedella per algun altre tipus de carn com ara porc per exemple. Aixi mateix, tb es pot canviar el formatge i la llet desnatada per uns altres ab més calories.

Espero que gaudiu tant com jo d'aquest plat i bon profit¡¡¡¡¡¡¡¡

( LES FOTOS UN ALTRE COP QUE EL PREPARI. APRETAVA LA GANA. JEJEJE)

3 comentaris:

Unknown ha dit...

hola sñor jaime vidal, si pronto ya haces comidas mes refrescantes, yo te ayudare.

Jaume Vidal ha dit...

a k a provar-les? jajajajaja. S'agraeix tota ajuda. sem`pre es important la opinió d'un bon gourmet

Unknown ha dit...

de un bon gourmet no se, pero de un bon fartet si

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo