Per continuar, vaig voler combinar amb la mateixa tècnica que faig servir per les de carn, el peix amb les alberginies. El resultat és prou gustós i dóna poca feina.
INGREDIENTS: - 4 alberginies
- 4 verats filetejats i nets
- Una barreja de 4 formatges rallats
- 2 cebes
- Nou moscada
- Comí
- Sal i oli
PREPARACIÓ: - En primer lloc, rentarem bé la pell de les albergínies. Les partirem per la meitat a lo llarg i en treurem la polpa.
- Posarem les alberginies buides al forn perquè es vagin coent.
- A una paella, amb oli d'oliva, sofregirem la polpa de les albergínies, les cebes tallades en juliana i el verat tallat a trossos molt petits. Rectificarem de sal i afegirem la nou moscada i el comí al gust.
- Quan ja tinguem el sofregit fet, anirem omplint amb ells les mitjes albergínies buides que teníem al forn.
- Anirem posant les alberginies amb el sofregit en safates pel forn i cobrirem les alberginies amb la barreja de 4 formatges.
- Enfornarem fins que es fongui o es gratini el formatge (segons preferiu).
Ja tenim el plat per portar a taula. Bon profit!!!!!
dijous, 18 d’agost del 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada