dijous, 18 d’agost del 2011

ALBERGINIES FARCIDES DE PEIX

Per continuar, vaig voler combinar amb la mateixa tècnica que faig servir per les de carn, el peix amb les alberginies. El resultat és prou gustós i dóna poca feina.

INGREDIENTS: - 4 alberginies

- 4 verats filetejats i nets

- Una barreja de 4 formatges rallats

- 2 cebes

- Nou moscada

- Comí

- Sal i oli

PREPARACIÓ: - En primer lloc, rentarem bé la pell de les albergínies. Les partirem per la meitat a lo llarg i en treurem la polpa.

- Posarem les alberginies buides al forn perquè es vagin coent.

- A una paella, amb oli d'oliva, sofregirem la polpa de les albergínies, les cebes tallades en juliana i el verat tallat a trossos molt petits. Rectificarem de sal i afegirem la nou moscada i el comí al gust.

- Quan ja tinguem el sofregit fet, anirem omplint amb ells les mitjes albergínies buides que teníem al forn.

- Anirem posant les alberginies amb el sofregit en safates pel forn i cobrirem les alberginies amb la barreja de 4 formatges.



- Enfornarem fins que es fongui o es gratini el formatge (segons preferiu).

Ja tenim el plat per portar a taula. Bon profit!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo