dilluns, 16 d’agost de 2010

ENSALADA CESAR

Segurament amb aquest nom hi ha multitud d'amanides diferents. Aquesta és una recepta nord-americana que he preparat vàries vegades i ha agradat molt.

INGREDIENTS: - 1 lletuga d'enciam
- 50 grams de trossets de pa torrats o fregits
- 50 grams de beicon
- 10 grams de formatge parmesà rallat
- 20 grams d'anxoves

PER LA SALSA: - 250 grams de maionesa
- 5 anxoves
- 1/2 dent d'all
- 1 got de vi negre
- i cullerada petita de mostassa de Dijon

PREPARACIÓ: - Es renta la lletuga, s'escorre, es talla en juliana i es posa a que acabi de soltar l'aigua.

- Es talla el pa a daus (jo ho vaig fer en pa de motlle), es fregeixen en abundant oli calent fins que estiguin daurats i es reserven en paper absorvent perquè eliminin l'excés d'oli.

- Es tallen les tiretes de beicon, es fregeixen i també es reserven en paper absorbent.

- Es posa l'enciam al bol on ho servirem i s'hi incorporen el pa fregit i el beicon.

- Es barregen tots els ingredients de la salsa (jo ho vaig fer amb la batedora) i el resultat és una salsa amb la que s'amaneix l'amanida.

- Ja per finalitzar, es posa per damunt formatge parmesà rallat i es decora el plat amb uns filets d'anxova.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo