diumenge, 22 de maig de 2011

"SAN JACOBOS" DE FETGE

Aquesta és una manera diferent de menjar fetge. El resultat, com ja comprovareu és molt saborós.

INGREDIENTS: - 8 filets fins de fetge de vedella

- 1 ceba

- 3 pebrots verds

- 2 patates

- 8 pestetes fresques

- 1 ou

- Pa ratllat

- Oli i sal

PREPARACIÓ: - Pelarem les patates, les trossejarem i les fregirem en oli ben calent juntament amb les pestetes trossejades ( són opcionals segons si us agrada o no el picant). Afegirem sal al gust.

- Per preparar el farcit, trossejarem la ceba i els pebrots en juliana. Ho sofregirem fins que quedin ben tovets.

- Salarem els filets de fetge.

- Per muntar els llibrets, extendrem un filet i hi posarem a sobre el sofregit de ceba i pebrot. Taparem amb un altre filet. Així els anirem preparant els vuit.

- A continuació, un cop l'ou batut, pasarem els llibrets per l'ou i el pa rallat per tal d'empanar-los i els fregim en oli ben calent.



- Per preparar el plat, posem un llit de patates i a sobre dos "San Jacobos".

Un plat per fer gaudir els pal·ladars més exigents. Bon profit!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo