Aquesta és una manera diferent de menjar fetge. El resultat, com ja comprovareu és molt saborós.
INGREDIENTS: - 8 filets fins de fetge de vedella
- 1 ceba
- 3 pebrots verds
- 2 patates
- 8 pestetes fresques
- 1 ou
- Pa ratllat
- Oli i sal
PREPARACIÓ: - Pelarem les patates, les trossejarem i les fregirem en oli ben calent juntament amb les pestetes trossejades ( són opcionals segons si us agrada o no el picant). Afegirem sal al gust.
- Per preparar el farcit, trossejarem la ceba i els pebrots en juliana. Ho sofregirem fins que quedin ben tovets.
- Salarem els filets de fetge.
- Per muntar els llibrets, extendrem un filet i hi posarem a sobre el sofregit de ceba i pebrot. Taparem amb un altre filet. Així els anirem preparant els vuit.
- A continuació, un cop l'ou batut, pasarem els llibrets per l'ou i el pa rallat per tal d'empanar-los i els fregim en oli ben calent.
- Per preparar el plat, posem un llit de patates i a sobre dos "San Jacobos".
Un plat per fer gaudir els pal·ladars més exigents. Bon profit!!!!!!
diumenge, 22 de maig del 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada