divendres, 14 d’octubre del 2011

AMANIDA DE MANGO I PERNIL

Una amanida fresqueta, amb una barreja de sabors que la fa molt gustosa.

INGREDIENTS: - Una barreja d'escarola, enciam, "canónigos" i rúcula.

- 300 grams de mozzarella

- 2 mangos

- 10 llonxes de pernil salat

- Oli d'oliva

- Llimona

- Alfàbrega

PREPARACIÓ: - Pelarem els mangos i els tallarem a trossos petits.

- Tallarem la mozzarella en rodanxes.

- Colocarem la barreja de verdures al plat i posarem a sobre el mango, la mozzarella i el pernil.

- Per preparar la salsa, barrejarem 6 cullerades d'oli d'oliva, 4 d'alfàbrega i tres de suc de llima.



- Per acabar, amanirem l'amanida amb la barreja anterior.

Ja tenim el plat amanit. Ja veieu que és ràpid de preparar. Bon profit!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo