Una amanida fresqueta, amb una barreja de sabors que la fa molt gustosa.
INGREDIENTS: - Una barreja d'escarola, enciam, "canónigos" i rúcula.
- 300 grams de mozzarella
- 2 mangos
- 10 llonxes de pernil salat
- Oli d'oliva
- Llimona
- Alfàbrega
PREPARACIÓ: - Pelarem els mangos i els tallarem a trossos petits.
- Tallarem la mozzarella en rodanxes.
- Colocarem la barreja de verdures al plat i posarem a sobre el mango, la mozzarella i el pernil.
- Per preparar la salsa, barrejarem 6 cullerades d'oli d'oliva, 4 d'alfàbrega i tres de suc de llima.
- Per acabar, amanirem l'amanida amb la barreja anterior.
Ja tenim el plat amanit. Ja veieu que és ràpid de preparar. Bon profit!!!!!!
divendres, 14 d’octubre del 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada