INGREDIENTS: - 2 filets de porc
- 1 kilogram de cebes
- 1 got de vi negre
- Oli i sal
- 2 cullerades de sucre
- Pebre negre
- 2 dents d'all
PREPARACIÓ: - Tallarem les cebes per la meitat i després en tires molt fines.
- Les posarem a una paella amb una mica d'oli d'oliva, juntament amb els alls pelats i picats i anirem fent a foc molt lent, i removent sovint per evitar que es cremi.
- A continuació, i encara a foc lent, afegirem el vi i les dues cullerades soperes de sucre, mentre continuem removent fins que la ceba estigui cuita.
- Netejarem els filets treient-los el greix. Els posarem sencers a una paella amb oli i els deixarem que es facin durant uns 8 a 10 minuts o al gust de cada persona.
- Salpebrem al gust.
- Tallarem els filets de porc en uns talls d'aproximadament 1/2 cm. de gruix i els posarem al plat damunt de la ceba confitada.
Ja tenim el plat llest. Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dissabte, 8 d’octubre del 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada