dissabte, 8 d’octubre de 2011

FILET DE PORC AMB CEBA CONFITADA

INGREDIENTS: - 2 filets de porc

- 1 kilogram de cebes

- 1 got de vi negre

- Oli i sal

- 2 cullerades de sucre

- Pebre negre

- 2 dents d'all

PREPARACIÓ: - Tallarem les cebes per la meitat i després en tires molt fines.

- Les posarem a una paella amb una mica d'oli d'oliva, juntament amb els alls pelats i picats i anirem fent a foc molt lent, i removent sovint per evitar que es cremi.

- A continuació, i encara a foc lent, afegirem el vi i les dues cullerades soperes de sucre, mentre continuem removent fins que la ceba estigui cuita.

- Netejarem els filets treient-los el greix. Els posarem sencers a una paella amb oli i els deixarem que es facin durant uns 8 a 10 minuts o al gust de cada persona.

- Salpebrem al gust.



- Tallarem els filets de porc en uns talls d'aproximadament 1/2 cm. de gruix i els posarem al plat damunt de la ceba confitada.

Ja tenim el plat llest. Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo