dijous, 8 de desembre del 2011

"CAKE" DE LLIMONA

Avui em toca fer un postre suau i que ens ajudi a fer la digestió. He triat aquest de llimona. A veure si l'he encertat. És més costós pel temps d'espera que per la preparació i la cocció.

INGREDIENTS: - 250 grams de sucre

- 200 grams de farina

- 4 ous

- 125 grams de mantega

- 1/2 sobre de llevadura

- La pell ratllada d'una llimona

- Vainilla

PREPARACIÓ: - Treballarem la farina, el sucre, els ous, la vainilla i la llimona fins aconseguir una massa blanquinosa i homogènia.



- Afegirem la mantega desfeta i continuarem barrejant fins que s'hagi integrat completament.

- Afegim la llevadura, dipositant-la per tota la superfície i barregem.

- Deixem reposar 10 o 12 hores.

- Passat aquest temps, posem la barreja a un motlle amb mantega i farina i enfornem durant 30 minuts a 180ºC.




El pastís ha quedat deliciós. Us el recomano. De moment per la setmana vinent, ja me n'han demanat més. No us cal patir que ja arribarà.

Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo