divendres, 23 de desembre del 2011

POLLASTRE A L'ESTIL OSSO BUCCO

Sopar per 14 persones en les dos cassoles a tot drap. Un pollastre que va quedar molt gustós i en ganes de repetir-lo.

INGREDIENTS: - 8 contracuixes de pollastre, pelats i sense greix.

- 1 ceba gran

- 4 pastanagues mitjanes

- 400 grams de tomaquet en llauna

- Oli, sal i orenga

PREPARACIÓ: - Escalfarem oli a una paella i afegirem el pollastre salat. El courem fins que estigui uniformement daurat. Reservem.



- Entretant, picarem la ceba i tallarem la pastanaga a daus. Ho afegirem a l'oli que ens ha quedat a la paella de fregir el pollastre i ho courem durant 10 minuts, removent en freqüència per evita que s'enganxin, o fins que estiguin lleugerament daurats.



- Tornarem a posar les contracuixes a la paella i afegirem l'orenga i el tomàquet (vaig utilitzar conserva feta enguany). Ho portarem a ebullició a foc viu.

- Un cop a començat a bullir, baixarem el foc a un nivell mig-baix. Taparem i courem durant uns 25 minuts a foc lent o fins que el pollastre estigui ben fet.



Un cop el pollastre estigui al seu punt, ja el tenim llest per portar a taula.

Com heu pogut veure, és una recepta fàcil de preparar i molt gustosa. Bon profit!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo