divendres, 4 d’abril de 2014

MAGDALENES PER GENT AMB AL·LÈRGIA AL GLUTEN I LA LACTOSA

Avui, per ciscunstàncies he volgut provar algun postre per una personeta propera. Les característiques d'aquest dolç, han complicat una mica el trobar la recepta ja que havia de ser per celíacs i a més per intolerants a la lactosa. El resultat és el que us presento avui aquí. Espero que si us fa falta el pugueu aprofitar. INGREDIENTS: - 4 ous - 250 grams de margarina vegetal a temperatura ambient - 250 grams de sucre - 120 grams de llet de soja (sense lactosa) - 250 grams de farina sense gluten - 1 sobre doble de gasosa - Un pessiguet de sal - els motllos per les magdalenes PREPARACIÓ: - Posarem les clares a un bol en un pessiguet de sal i les muntem a punt de neu. - Per un altra banda, treballem la margarina fins que quedi com una crema. - A continuació, afegirem els rovells i continuem removent fins aconseguir una barreja homogènia, punt en el que afegirem la llet, per continuar removent. - En aquest punt afegirem la farina i la gasosa. Continuarem removent amb l'objectiu d'aconseguir barrejar-ho bé. - A la barreja anterior afegirem les clares muntades, amb compte perquè no ens baixin molt les clares. - Per finalitzar hi afegim el sucre.
- Deixarem reposar la barreja durant 30 minuts a la nevera, perquè amb el contrast de temperatura s'infli en posar-ho als motllos i al forn. - Omplirem els motllos fins a la meitat. - Preescalfarem el forn a 200ºC i enfornarem els motllos amb la barreja durant uns 15 minuts. Aneu amb compte perquè cada forn és un món. Aneu vigilant el punt de cocció i quan veieu que estan daurades i que ja ha augmentat ho retirareu. El resultat m'ha sorprès pel seu sabor. Espero que també compleixin el seu objectiu. Bon profit!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo