dimarts, 1 d’abril del 2014
CARXOFES CORONADES AMB FORMATGE
Aquesta és una recepta tradicional de Castella Lleó. A la recepta original hi havia formatge d'ovella, però hi ha gent que no li agrada i l'he canviat per un formatge cremós. Espero que us agradi.
INGREDIENTS: - 2 carxofes per persona
- 250 grams de formatge fresc cremós
- 2 pastanagues
- Maionesa
- 1 llimona
- Sal i oli
PREPARACIÓ: - Començarem netejant les carxofes. Separarem les fulles més externes, que són més dures i menys gustoses. Tallarem el tronxo i la part superior de les fulles. Un cop fet això i deixarem caure unes gotes de llimona per evitar que es facin fosques.
- Un cop estiguin netes, les posarem a coure en aigua amb sal i un rajolí d'oli. Quan esyiguin al seu punt les treurem i les reservem.
- Per un altre costat, prepararem la barreja del formatge al nostre gust. Barrejarem el formatge fresc amb maionesa, segons el gust de cadascú.
- Per montar el plat, posarem les carxofes plantades. Per damunt d'elles hi posarem la barreja de formatge amb maionesa i una petita quantitat de pastanaga ratllada.
Bon profit!!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada