dimarts, 1 d’abril del 2014

CARXOFES CORONADES AMB FORMATGE

Aquesta és una recepta tradicional de Castella Lleó. A la recepta original hi havia formatge d'ovella, però hi ha gent que no li agrada i l'he canviat per un formatge cremós. Espero que us agradi. INGREDIENTS: - 2 carxofes per persona - 250 grams de formatge fresc cremós - 2 pastanagues - Maionesa - 1 llimona - Sal i oli PREPARACIÓ: - Començarem netejant les carxofes. Separarem les fulles més externes, que són més dures i menys gustoses. Tallarem el tronxo i la part superior de les fulles. Un cop fet això i deixarem caure unes gotes de llimona per evitar que es facin fosques. - Un cop estiguin netes, les posarem a coure en aigua amb sal i un rajolí d'oli. Quan esyiguin al seu punt les treurem i les reservem. - Per un altre costat, prepararem la barreja del formatge al nostre gust. Barrejarem el formatge fresc amb maionesa, segons el gust de cadascú. - Per montar el plat, posarem les carxofes plantades. Per damunt d'elles hi posarem la barreja de formatge amb maionesa i una petita quantitat de pastanaga ratllada.
Bon profit!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo